I6.jpgl1.jpgl2.jpgl3.jpgl4.jpgl5.jpgl7.jpg

Sportvereniging W.I.K.

De sportvereniging WIK (Willen is Kunnen)  te Bovensmilde bestaat sinds 1994. De vereniging ontstond door het samengaan van de christelijke sportvereniging ADO  (Alles door Oefening), met als sporten badminton, gymnastiek en volleybal, met de sportvereniging GVBS (Gymvereniging Bovensmilde). Teruglopende ledenaantallen waren voor beide verenigingen de reden tot deze fusie. Naast de genoemde sporten organiseert de vereniging jaarlijks de wandel-avondvierdaagse in het dorp Bovensmilde. Dit gaat in samenwerking met de scholen De Wingerd en de Meenthe. Tevens kan hier uiteraard ook individueel worden meegelopen. De afgelopen jaren is de opkomst zeer groot van zowel kinderen met hun ouders als individueel. Sinds een aantal jaren organiseert WIK ook het stratenvolleybal in MFA de Spil. Dit is een recreatief toernooi waaraan een ieder mee kan doen. Men dient wel zelf een team te vormen of zich aan te melden bij een team. Bij het toernooi gaat het niet om het winnen maar om een avond gezellig bezig te zijn met volleybal en je dorpsgenoten.  

Nieuwe leden:

De vereniging telt rond de 110 leden, waarvan ongeveer 60 jeugdleden. Een vereniging als WIK kan natuurlijk ook nieuwe (jeugd-)leden gebruiken voor de verschillende sporten. Bent U geïnteresseerd neemt u dan contact op met onze ledenadministratie, tel. 0592-413295 of

Ledenadministratie   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website    Sportvereniging WIK