I6.jpgl1.jpgl2.jpgl3.jpgl4.jpgl5.jpgl7.jpg

In januari beginnen we bij Fitnesscentrum Sportique in Bovensmilde weer met de Jeugdfitclub. Ben jij tussen 8 en 12 jaar oud, dan kun je elke maandag van 17:00 tot 18:00 uur en elke vrijdag van 16:00 uur tot 17:00 uur meedoen met deze leuke les!

Veel variatie en uitdaging is het toverwoord! Cardio (= conditietraining) en circuittraining (dat is een training, waarbij je meerdere fitnessoefeningen achter elkaar uitvoert), wisselen we af met spelvormen zoals trefbal. Wij vinden het vooral belangrijk dat je plezier hebt, mee kunt doen op je eigen niveau en dat je goed met elkaar omgaat. De Jeugdfitclub is vooral geschikt voor jongens en meiden die meer behoefte hebben aan beweging, die hun energie kwijt moeten en die houden van spelletjes.
Kom je in januari een keertje gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt? Je bent van harte welkom. Graag wel even van te voren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0592-413125.

jeufdfitclub januari 2017