I6.jpgl1.jpgl2.jpgl3.jpgl4.jpgl5.jpgl7.jpg

Op zaterdag 4 november a.s. zal de derde editie van De Hel van Bovensmilde plaatsvinden. Dit jaar zullen maar liefst 325(!) deelnemers deze mudrun met een knipoog trotseren.
Net als vorig jaar zal de start en finish bij de ijsbaan (IJsverenging Voorwaarts) in Bovensmilde zijn en zullen er in- en rondom Bovensmilde maar liefst 30 hindernissen worden opgebouwd.
De run begint om 13:00 uur en lopers kunnen tijdens de route op 2 punten ervoor kiezen om een extra lus te lopen. (4, 6 en 8 km)

30 hindernissen
Dit jaar zullen er maar liefst 30 hindernissen op het parcours worden uitgezet, waaronder bijvoorbeeld het kano- varen bij de ijsbaan, een autowrak- en dorpshindernis op de Brink Baru en een spokenhuis in de Burg. Gerritsstraat. Kortom heel veel variatie en zowel leuk voor de deelnemers als voor de toeschouwers!

Brink Baru
Dit jaar zullen er op de Brink Baru maar liefst 7 hindernissen worden opgesteld. Om dit mogelijk te maken zal het stuk van de Schoolstraat wat door de Brink Baru loopt ook zijn afgesloten voor verkeer tussen 12:00 uur en 18:00 uur.
Behalve 7 hindernissen zijn er op de Brink Baru ook diverse andere activiteiten voor zowel deelnemers als publiek, zo is er voor de kinderen een luchtkussen en zorgt DJ Nino Paolo voor muzikale ondersteuning. Ook zal er een patatkraam en tribune aanwezig zijn. Op de Brink Baru is dit jaar tevens een dorpshindernis; bij deze hindernis mag het publiek skippyballen loslaten op de deelnemers, een leuke hindernis met een knipoog.

Feestavond
Traditioneel wordt De Hel van Bovensmilde weer afgesloten met een feestavond in café The Bridge. Hier zal omstreeks 20:00 uur de gouden boxershort worden uitgereikt aan het team dat volgens de organisatie het origineelst verkleed was tijdens De Hel van Bovensmilde. Aansluitend is er live -muziek m.m.v. de rockband Big John. Kaarten zijn nog verkrijgbaar online via www.dehelvanbovensmilde.nl en losse verkoop bij café The Bridge. (voorverkoop €5, aan de zaal €7,50)

Bedankt!
De organisatie wil op voorhand al alle 100(!) vrijwilligers, IJsvereniging Voorwaarts en sponsoren bedanken voor hun medewerking!

--
Groet van de initiatiefnemers van,

Wij zijn Bovensmilde, want jij bent ook Bovensmilde

Arjen en Jorn