I6.jpgl1.jpgl2.jpgl3.jpgl4.jpgl5.jpgl7.jpg

3e edite "de Hel"
4 november dan start de 3e editie van de Hel van Bovensmilde.
De inschrijving is al twee weken gesloten en er hebben zich meer dan 300 deelnemers aangemeld.
Met deze deelname en meer dan 30 hindernissen / routepunten belooft het 4 november weer een stukje spectaculairder te worden dan het jaar ervoor!

Dorpsevenement
Om dit succesvolle dorpsevenement in goede banen te leiden zijn er op verschillende terreinen vrijwilligers nodig.
Bemensing van en toezicht op de hindernissen is van groot belang, maar ook het op- en afbouwen van de route, verkeersregelaars, EHBO-ers en vrijwilligers bij de inschrijving.

Vrijwilligers
Er hebben zich al rond de 80 mensen opgegeven om te helpen bij de Hel van Bovensmilde. een fantastisch aantal dat we minimaal wel nodig zijn!
Om een goede backup te hebben voor het geval er vrijwilligers afvallen, willen we iedereen oproepen die zich nog niet heeft aangemeld als vrijwilliger, maar het wel leuk lijkt om de vrijdag of zaterdag of zondag te helpen, zich aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info-avond 19 en 26 oktober
Aanstaande donderdag 19 oktober is er voor de vrijwilligers van de Hel de eerste briefing. Heb je je nog niet opgegeven als vrijwilliger, dan ben je deze avond ook welkom.
De inloop is vanaf 19:30 uur in Cafe the Bridge.
Ben je de 19e verhinderd, dan is er een tweede kans op de 26e oktober, wederom in Cafe the Bridge; inloop vanaf 19:30 uur.

Namens de organisatie,

Jorn Hordijk