I6.jpgl1.jpgl2.jpgl3.jpgl4.jpgl5.jpgl7.jpg

Zaterdag 20 mei zal tijdens het evenement Bovensmilde Beweegt het sportcourt officieel worden geopend.
De opening vindt plaats bij de start van de finale rondes van het panna toernooi

Vrijdag 19 mei
Vanaf 15:00 uur beginnen de voorrondes van het panna toernooi voor de jeugd.
Teams van 3 tegen 3 kunnen zich aanmelden via www.wijzijnbovensmilde.nl of via de opgavestrookjes die vorige week zijn uitgedeeld op school en bij BSVV.

Naast het panna toernooi zal er ‘s avonds ook weer het stratenvolleybal toernooi zijn in de Spil, opgave hiervoor kan nog via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 20 mei
In de ochtend kunnen de kinderen op de Brink Baru tussen 9:30 uur en 12:30 gratis skeeler-, honkbal- en beachvolleybal clinics volgen.
De volwassenen spelen dan de poulefase van het panna toernooi
Vanaf 13:00 uur zal met de aftrap van de eerste panna finale officieel het SportCourt worden geopend en de finale rondes beginnen.
Tegelijkertijd begint het beachvolleybal toernooi.

Kosten en inschrijving
Kosten voor de clinics zijn gratis en deelname aan beachvolleyball of het panna toernooi kost € 3,- pp. (opgave verplicht en mogelijk tot 17 mei)

Ontstaan Sportcourt
Het sportcourt is ooit gerealiseerd door st. Brink Baru, die dit jaar ophoudt te bestaan. Bovensmilde Beweegt is voor de st. Brink Baru een mooie gelegenheid om het sportcourt symbolisch over te dragen aan Bovensmilde en hun activiteiten af te ronden.
Bovensmilde Beweegt wordt georganiseerd door Sportvereniging WIK en Jeugdwerk Bovensmilde met medewerking van BSVV, The Pioneers Assen en IJsvereniging voorwaarts