I6.jpgl1.jpgl2.jpgl3.jpgl4.jpgl5.jpgl7.jpg

vliegenzwam klein

Dichter Willem Wilmink begon ooit een van zijn gedichten met de zin: 'In de gouden maand Oktober, als het licht en de geluiden van heel ver lijken te komen...' Een mooie zin. Elke natuurfotograaf zal het licht dat Wilmink zo mooi beschrijft, herkennen. De herfst is dan ook een geweldige periode om foto's te maken. Het gaat natuurlijk niet alleen om het licht. Ook de   prachtige kleuren en de typische onderwerpen die bij de herfst horen, zijn voor veel fotografen een bron van inspiratie. Daarom schrijft Bovensmilde-online een fotowedstrijd uit. Thema: Herfst in Bovensmilde en omgeving. Stuur voor 1 december uw mooiste herfstfoto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De 10 beste inzendingen laten we zien op Bovensmilde-online.

Voorwaarden:

U kunt maximaal 3 foto's insturen. De herfstfoto's moeten in Bovensmilde of in nabije omgeving zijn gemaakt. Inzenden kan tot uiterlijk 1 december. Indien mogelijk de  foto's graag niet groter dan 2mb. Een foto van rond de 500 kb is het meest ideaal.

 

Bijgaande foto is vorig jaar genomen door onze webmaster. (Johan Meijers) De prachtige vliegenzwam stond op een strookje gras, naast de Meenthe.